Pogoji uporabe spletnega mesta

IZJAVA O VARNOSTI SPLETNEGA PLAČILA

 

GANRACIJA VARNOSTI

Varnostni programi, ki vas ščitijo pri nakupu na naši spletni strani: American Express – jamstvo za varno spletno nakupovanje, MasterCard® SecureCode ™ in preverjeno s strani Visa.

American Express – jamstvo za varno spletno nakupovanje

Če za spletno plačilo uporabljate kartico American Express, ne boste odgovorni za kakršno koli zlorabo kartice, kar vam omogoča varno in brezskrbno nakupovanje na spletu.

PBZ Card izvaja posebne ukrepe za zaščito vaše spletne varnosti in zasebnosti: Za zaščito številke vaše kartice uporabljamo najnovejšo tehnologijo in imamo jasno opredelitev spletne politike varovanja zasebnosti, ki se je dosledno držimo.

* storitev na voljo v izbranih državah po presoji izdajatelja. Za več informacij se obrnite na izdajatelja kartice American Express.

MasterCard SecureCode

MasterCard® SecureCode ™ je nova storitev podjetja MasterCard in izdajatelja kartice, ki vam daje dodatno varnost pri spletnem nakupovanju. Za uporabo te storitve ne potrebujete nove kartice MasterCard ali Maestro®. Izberete svojo osebno MasterCard SecureCode in je nikoli ne delite z nobenim internetnim trgovcem. Zasebna koda pomeni dodatno varnost pred nepooblaščeno uporabo vaše kreditne ali debetne kartice pri spletnem nakupovanju. Vsakokrat, ko opravite spletno plačilo s kartico MasterCard ali Maestro, se odpre okno izdajatelja kartice in vas pozove, da vnesete svojo osebno kodo SecureCode, tako kot od vas zahteva, da vnesete PIN na bankomatu. V samo nekaj sekundah izdajatelj kartice potrdi vaše podatke in vam omogoči dokončanje spletnega nakupa.

Verified by Visa

Verified by Visa ™ je nova storitev, ki omogoča spletno nakupovanje z dodatno varnostjo. S preprostim postopkom Verified by Visa ™ se potrdi vaša identiteta pri nakupu v spletnih trgovinah, vključenih v program. Ta priročen način nakupa je možen prek vaše obstoječe kartice Visa.
Poleg tega je Verified by Visa ™ hiter postopek. Kartico morate registrirati samo enkrat in določiti svoje geslo. Nato se po nakupu v trgovinah, vključenih v program, prikaže okno Verified by Visa ™. Preprosto vnesite geslo in kliknite »Pošlji«. Vaša identiteta je bila preverjena in vaš nakup je varen.
Če želite na svoji kartici Visa aktivirati funkcijo Verified by Visa ali izvedeti več o tem, se obrnite na finančno institucijo, ki je izdala kartico Visa.

Izjava o varnosti spletnega plačila

Pri plačevanju v naši spletni trgovini uporabljate CorvusPay – napreden sistem za varen sprejem plačilnih kartic prek interneta. CorvusPay zagotavlja popolno zaupnost podatkov vaše kartice od trenutka, ko jih vnesete v plačilni obrazec CorvusPay. Podatki o plačilu se šifrirano posredujejo iz vašega spletnega brskalnika banki, ki je izdala vašo kartico. Naša trgovina nikoli ne pride v stik s popolnimi podatki o vaši plačilni kartici. Podatki so nedostopni tudi zaposlenim v sistemu CorvusPay. Izolirano jedro neodvisno prenaša in upravlja občutljive podatke, pri čemer je popolnoma varno.

Obrazec za vnos podatkov o plačilu ima SSL transportno kodo najvišje zanesljivosti. Vsi shranjeni podatki so dodatno zaščiteni s šifriranjem z uporabo kriptografske naprave, certificirane po standardu FIPS 140-2 Level 3. CorvusPay izpolnjuje vse zahteve glede varnosti spletnih plačil, ki jih predpisujejo vodilne blagovne znamke kartic, torej deluje v skladu s standardom – PCI DSS Level 1 – najvišjim varnostnim standardom industrije plačilnih kartic. Pri plačevanju s karticami, vključenimi v program 3-D Secure, vaša banka poleg veljavnosti same kartice dodatno potrdi vašo identiteto z žetonom ali geslom.

Corvus Info vse zbrane informacije šteje za bančno skrivnost in jih tako tudi obravnava. Informacije se uporabljajo izključno za namene, za katere so namenjene. Vaši občutljivi podatki so popolnoma varni, njihovo zasebnost pa zagotavljajo najsodobnejši varnostni mehanizmi. Zbirajo se samo podatki, potrebni za izvedbo del v skladu s predpisanimi zahtevnimi postopki za spletno plačilo.

Varnostni nadzor in operativni postopki, ki se uporabljajo za našo infrastrukturo, zagotavljajo trenutno zanesljivost sistema CorvusPay. Poleg tega z ohranjanjem strogega nadzora dostopa, rednim nadzorom varnosti in poglobljenimi pregledi za preprečevanje ranljivosti omrežja ter načrtovanim izvajanjem določb o varovanju informacij trajno vzdržujejo in izboljšujejo raven varnosti sistema z zaščito podatkov vaše kartice.

Hvala, ker uporabljate CorvusPay!