DI SI MI? je kakovostna blagovna znamka na hrvaškem tržišču, paleta izdelkov pa vključuje poletno obutev (natikači, copati, čevlji za v vodo …), obutev za jesen in zimo (hišni copati), ženske, otroške in moške poletne kape, klobuke, tunike, torbe, ročno izdelane torbe iz naravnih materialov, brisače, ležalnike in druge izdelke, ki ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Z lastno blagovno znamko DI SI MI? kakovostne, a cenovno dostopne izdelke povezujemo z našimi edinstvenimi dizajni, ki jih navdihujejo posamezniki, ki pri lastnem stilu ne pristajajo na kompromise.  Blagovna znamka DI SI MI? deluje v okviru podjetja Pet Sezona d.o.o., ki je bila ustanovljena leta 2010 z željo po uresničitvi poslovnih idej solastnikov Mladena Orlića in Luke Trga. Sedež podjetja Pet Sezona d.o.o. je na naslovu Bencekovićeva 19, 10 000 Zagreb, oddelki za razvoj, nabavo, prodajo in skladišče pa na naslovu Vjekoslava paraća 10, 21 231 Klis. Največja moč podjetja Pet Sezona d.o.o. so naši zaposleni, ki nam omogočajo stalno rast in zadovoljne stranke. Prisotni smo na približno 1000 prodajnih mestih na Hrvaškem, v Sloveniji, Bosni in Hercegovini in Srbiji z nadaljnjimi načrti širitve. Sodelujemo s priznanimi trgovci, na policah katerih najdete več skupin izdelkov pod našo blagovno znamko.

Letos poleti smo se odločili DI SI MI? zgodbo dvigniti na povsem novo raven in ustvarili kolekcijo DI SI MI? PREMIUM, ki bo poleg že obstoječe kakovosti in cenovne dostopnosti ponudila tudi vrhunsko udobje in dizajn. Kolekcija DI SI MI? PREMIUM je popoln izdelek za popoln poletni videz, tako za pohod po plaži kot večerni izhod. YOGA LIFESTYLE je prvi izdelek DI SI MI? PREMIUM kolekcije, ki ga odlikujejo vrhunsko udobje, kakovostni materiali in dizajn, ki izžareva mediteransko sproščenost, na voljo pa je v šestih barvnih kombinacijah, ki bodo zadovoljile vsak okus. DI SI MI? PREMIUM kolekcija za poletje je namenjena ženskam, ki si upajo biti svoje in drugačne, na voljo pa so izključno preko DI SI MI? spletne trgovine.

disimi-o-nama-1000x534