1. člen – Izjava o varstvu in zbiranju osebnih podatkov

Pet sezona d.o.o. se zavezuje, da bo varoval osebne podatke strank z zbiranjem le nujno potrebnih podatkov o strankah, potrebnih za izpolnitev obveznosti; obvešča stranke o tem, kako uporablja podatke, ki jih zbira, redno daje uporabnikom možnost uporabe njihovih podatkov, vključno z možnostjo odločitve, ali naj se njihovo ime izbriše s seznamov, uporabljenih v tržnih kampanjah. Vsi podatki o strankah se strogo hranijo in so na voljo samo zaposlenim, ki jih potrebujejo. Vsi sedanji in bodoči zaposleni v Pet sezona d.o.o. in poslovni partnerji so odgovorni za spoštovanje načela zasebnosti.

E-poštno trženje (glasilo): Z vašim dovoljenjem vam lahko pošljemo e-pošto o naši trgovini, novih izdelkih in drugih spremembah. Vsak uporabnik ima možnost, da se ob prijavi naroči na naše novice. Če niste registriran uporabnik ali stranka in še vedno želite prejemati naša obvestila, se lahko naročite na naše glasilo, ki se nahaja spodaj desno na sprednji strani. Vsak uporabnik ima možnost kadar koli preklicati naročnino na naše novice, tako da nas kontaktira na info@5sezona.hr

Z izpolnitvijo obrazca ob registraciji ali nakupu na www.disimi.si obiskovalec in / ali kupec potrdi točnost in popolnost predloženih podatkov, vključno z osebnimi podatki.

2. člen – Soglasje

Ko nam posredujete osebne podatke za registracijo, dokončanje transakcije, potrditev vaše kreditne kartice, naročilo, pogodbo o dobavi ali vračilo kupnine,to pomeni, da soglašate z našim zbiranjem teh podatkov in jih uporabljamo izključno iz tega razloga.

Če vaše osebne podatke potrebujemo zaradi drugega razloga, na primer trženja ali glasila, vas bomo prosili za izrecno dovoljenje ali pa vam bomo dali možnost, da tega ne storite.

Kako lahko umaknem svoje soglasje?

Če si premislite, lahko kadar koli prekličete soglasje, da vas lahko pokličemo, nadaljujemo z zbiranjem, uporabo ali razkritjem vaših podatkov, tako da nas kontaktirate na info@5sezona.hr

3. člen – Razkritje

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo samo, če to zahteva zakon ali če kršite naše pogoje poslovanja.

4. člen – Nakup

Gostitelja naše spletne trgovine sta WordPress in WooCommerce, zagotavljajo nam mrežno platformo za e-poslovanje, ki nam omogoča prodajo naših izdelkov in storitev.

Podatki o karticah in osebne varnostne funkcije se ne shranjujejo v WordPressu in WooCommerceu, torej zunaj sistema ISP s certifikatom PBZ Card.

5. člen – Storitve tretjih oseb

Na splošno bodo neodvisni ponudniki storitev, ki jih uporabljamo, zbirali, uporabljali in razkrivali vaše podatke v obsegu, ki je potreben za izvajanje storitve, ki nam jo zagotavljajo.

Vendar pa imajo nekateri tretji ponudniki storitev, kot so plačilne storitve in drugi plačilni obdelovalci, svoje politike zasebnosti v zvezi z informacijami, ki jih potrebujemo za vaše nakupne transakcije.

Za te neodvisne ponudnike storitev vam priporočamo, da preberete njihovo politiko zasebnosti, da boste lahko razumeli, kako bodo ravnali z vašimi osebnimi podatki.

Zlasti upoštevajte, da se nekateri ponudniki lahko nahajajo ali imajo vsebino v drugi jurisdikciji kot vi ali mi. Če se torej odločite za nadaljevanje transakcije, ki vključuje storitve tretjega ponudnika storitev, potem lahko za vaše podatke velja zakonodaja jurisdikcije ponudnika storitev ali njegove ugodnosti.

Ko zapustite spletno stran naše trgovine ali ste preusmerjeni na spletno mesto ali aplikacijo tretje osebe, ne uporabljate več te politike zasebnosti ali naših pogojev poslovanja.

Ko kliknete na povezave v naši spletni trgovini, vas lahko zavrnejo z našega spletnega mesta. Nismo odgovorni za politiko zasebnosti drugih spletnih mest in vas spodbujamo k branju njihovih pravilnikov o zasebnosti.

6. člen – Varnost

Da bi zaščitili vaše osebne podatke, bomo sprejeli razumne previdnostne ukrepe in upoštevali najboljše industrijske prakse, da jih ne bomo neprimerno izgubili, zlorabili, dostopali, razkrivali, spreminjali ali uničevali.

Če nam posredujete podatke o kreditni kartici, so podatki šifrirani s tehnologijo Secure Layer (SSL) in shranjeni s šifriranjem AES-256. Spremljamo vse zahteve PCI-DSS in izvajamo dodatne splošno sprejete industrijske standarde.

7. člen – Obvestilo o piškotkih

Da bi zagotovili pravilno delovanje te spletne strani in zagotovili najboljšo možno uporabniško izkušnjo, včasih v vaše naprave shranjujemo majhne podatkovne datoteke, znane kot piškotki. Večina odličnih spletnih mest počne enako. Z nadaljnjim brskanjem in uporabo spletnega mesta www.disimi.si sprejemate uporabo piškotkov.

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki se ob obisku določenega spletnega mesta shrani v vaš računalnik ali mobilno napravo. S piškotki si spletno mesto s časom zapomni vaša dejanja in nastavitve (kot so prijava, jezik, velikost pisave in druge želene nastavitve zaslona), zato jih ni treba vnašati vsakič znova, ko se vrnete na spletno mesto ali brskate po njegovih različnih straneh.

Tu je seznam piškotkov, ki jih uporabljamo:

_session_id, edinstvena oznaka na sejo, WordPressu in WooCommerceu omogoča shranjevanje informacij o vaši seji (priporočilo, ciljna stran itd.);

wordpress in woocommerce, podatki se ne hranijo, potečejo ob polnoči (glede na obiskovalca) naslednjega dne, šteje število obiskov trgovine s strani ene stranke;

košarica, edinstvena oznaka, prisotna dva tedna, vsebuje podatke o vsebini košarice;

_secure_session_id, unikatna oznaka na sejo;

storefront_digest, edinstvena oznaka, nedoločena, če ima trgovina geslo, se uporablja za ugotavljanje, ali ima trenutni obiskovalec dostop

Piškotke lahko nadzirate in/ali brišete po želji. Za več informacij obiščite: aboutcookies.org, Izbrišete lahko vse piškotke, ki so že shranjeni v vašem računalniku, večina nastavitev brskalnika pa vam omogoča, da blokirate njihovo shranjevanje. Če blokirate piškotke, boste morda morali ročno prilagoditi nekatere nastavitve, ki jih želite ob vsakem obisku spletnega mesta, nekatere storitve in funkcije pa morda ne bodo na voljo.

8. člen – Odrasli

Z uporabo te strani potrjujete, da ste polnoletni v državi prebivališča.

Mladoletniki ali odvisniki lahko spletno mesto uporabljajo samo z zakonitim zastopnikom.

9. člen – Spremembe politike zasebnost

Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo to politiko zasebnost. Spremembe in pojasnila začnejo veljati takoj po objavi na spletni strani. Če bomo bistveno spremenili to politiko zasebnosti, vas bomo tukaj obvestili, da je posodobljena, tako da ste seznanjeni s tem, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in pod kakšnimi pogoji, če sploh, jih uporabljamo in/ali razkrivamo.

Če kupite ali združite našo spletno trgovino z drugim podjetjem, se vaši podatki lahko posredujejo novim lastnikom, da bomo lahko še naprej prodajali izdelek.

PET SEZONA d.o.o.

BENCEKOVIĆEVA 19

10000 ZAGREB

OIB: 92340440640

TEL: +385217847631

EMAIL: info@5sezona.hr