COPATI BIG DOTS – PZK034 – DISIMI?

COPATI BIG DOTS – PZK034

19,00

1. Zunanjost: Tkanina – edinstven in privlačen dizajn
2. Notranjost, zgornji del: Tkanina s posebno ojačitvijo v zgornjem deli pri prstih
3. Podloga / vložek: Tkanina – pod vložkom je 5mm plast PU pee za popolno udobje
4. Podplat: PVC + EVA – odličen oprijem obutve na podlago

VELIKOST
DOLŽINA V MILIMETRIH
37
235
38
240
39
245
40
255
41
265
42
269
Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Udobnost še nikoli ni bila videti bolje.

Nadvse udobne in očesu prijazne copate Disimi bodo poskrbeli za vsakodnevno hojo po oblakih. Copati so zelo udobni, anatomsko prilagojeni in ustvarjeni po najnovejših standardih modne industrije. Ko rečemo, da ti copati ustavijo čas, to tudi mislimo, le poskusite se sprehoditi v njih v družbi prijateljev in boste glavna tema druženja.

To zimo razvajajte svoja stopala!

Modern dizajn: Pri copatih Disimi v dizajnu nismo delali kompromisov. Copati so edinstvenega in privlačnega dizajna, udobne tako za oko kot stopala! Naša ekipa dizajnerjev spremlja najnovejše trende!

Močne, a mehke: Zaščita copat Disimi je jasno razvidna iz ojačitev, zlasti na samem vrhu. Ko smo doma, smo razpršeni na vse strani, zakaj ne bi bili vsaj doma varni pred zunanjimi vplivi.

Udobnost je številka 1: Poleg tega, da copati Disimi vsako stopalo razvajajo z mehko podlogo, imajo pod podplatom posebno PU plast, zaradi česar udobje ni samo dobro, ampak popolno!

Podplat proti zdru: PVC + EVA podplat omogoča vašim najboljšim domačim sopotnikom odlično oprijemanje katere koli površine.

Prihranite svoj denar: Čeprav so visokokvalitetni, je njihova cena primerna za vsak žep.


100-Zadovoljstvo

Ko izbirate nove copate Disimi, morate biti pozorni na pravo številko, saj premajhen copat nikoli ni udoben, prevelik pa je lahko nevaren, še posebej, če hodite po stopnicah. Zato pred naročilom izmerite velikost vaših stopal in v tabeli poiščite ustrezno velikost. Domači copati so na voljo v številnih različicah. Če jih nosite v hiši in zunaj nje, le se boste recimo z njimi sprehajali po vrtu ali okoli hiše, morajo copati imeti podplat iz gume oziroma materiala EVA, tako kot imao pravi vsi naši modeli copat.

Naša garancija: Močno verjamemo, da so naši copati vrhunke kakovosti in dizajna. V naš izdelek tako zelo verjamemo, da vas bomo zagotovo razveselili. Če copati Disimi ne bodo izpolnili vaših pričakovanj, jih lahko kadar koli vrnete in v prvih 30 dneh vam bomo vrnili celotno kupnino.

Zima je s copati Disimi zares postaa topla, živahna, lahka in udobna!

In kaj pravijo naši kupci?

Nadvse zadovoljna! Prišle so ravno pred dopustom, sploh jih ne sezujem. Manjkajo samo še japonke za poletje.
Ivana
Ivana
Kupila sem jih za darilo sestri in se že tretji dan pogovarjava o njih – seveda v pozitivnem smislu. Vsa čast vsem iz Disimi:)
Rebeka Julić
Rebeka Julić
Tako udobnih in ugodnih copat še nisem poskusila. Takoj naslednji dan sem kupila še en par.
Gordana Mujić
Gordana Mujić
Punci sem jih kupil za rojstni dan. Glede na reakcijo mislim, da ji bom za naslednjega kupil še ene!
Davor D.
Davor D.
Prejšnja
Naslednja

Dodatne informacije

Velikost

37, 38, 39, 40, 41, 42